Lauantai 25.3. jätettiin Fiiniturnauksille hyvästit Hiekkaharjussa. Jatkossa niitä on luvassa ulkopelien lisäksi Hyvinkäällä, joka tulee käyttämään nimeä ONSE – AREENA (Torikatu 24).

Naisten Fiiniturnaus pelattiin vaihtuvin parein. Kaikille neljä aikapeliä.
Kisan kuopus oli kolmasti voittaja ja lisäksi yksi tasuri. Salla Valkama vei kisavoiton. Sofia Piltz pelasi kakkoseksi yhden tappion rasittamana ja kolmanneksi tuli Tiina Davidsainen. Seuraavia sijoituksia järjestyksessä Pirkko Mustajärvi, Mirja-Liisa Riikonen, Tuulikki Koskinen jne.

Miesten vastaavan turnauksen voitti Pekka Turunen, kolme voittoa ja yksi tasapeli. Timo Sakari kakkosena ja Ville Asp kolmosena. Seuraavia sijoituksia järjestyksessä Eero Ouri, Pasi Ahjokivi, Jari Tynkkynen jne.

Mixtissä illan päätteeksi pelattiin kahdessa sarjassa.
Kisasarjassa Laura Bukonte ja Jyriville Leskinen vei voiton. Viidestä pelistä neljä vinneriä. Samalla saldolla kakkoseksi sijoittui pari Ulla Pallasto ja Reima Wallin. Kolmansia olivat Tuulikki Koskinen ja Seppo Tanskanen.
Klubisarjassa oteltiin neljä kamppailua. Puhtaalla pelillä voiton korjasi Suvi ja Otso Väärämäki. Petja ja Toivo Pacius yhdellä tappiolla kakkosina ja kolmanneksi pelasivat Sophia Sironen sekä Jaakko Murtomäki.

Päivitetty 30.3.2023