Perjantaina 30.12. käytiin Plazassa Tuusulassa padel -turnaus.
Klubi- ja harrastesarjassa oli kuusi paria molemmissa. Jokainen kohtasi toisensa, ottelut erän mittaisia.
Klubisarjan voitti Juha Tuominen parinaan Aki Mikkonen, saldona neljä voittoa ja yksi tappio. Samoin tilastoin kakkoseksi tuli Kari Paloniemi ja Toni Kotilainen. Kolmanneksi sijoittui Santtu Wallin ja Aleksi Hautamäki kolmella voitolla.
Harraste -sarjassa meni myös ottelut ristiin, ykköseksi pelasivat Patrick Forsblom ja Harri Aho neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Samalla pistemäärällä kakkoseksi Christian Kohtamäki ja Reima Wallin. Kolmella voitolla kolmansia olivat Olli-Pekka Airas parinaan Kari Kulju.

Päivitetty 8.1.2023

Vas. Harrastesarjan voittajat Harri Aho ja Patrick Forsblom. Kilpasarjan voittajat Aki Mikkonen ja Juha Tuominen.