Hiekkaharjussa pelattiin nelinpeliä. Ensin naiset pelasivat vaihtuvin parein. Helena Kontiola voitti kaikki neljä peliä. Camilla Backman oli kakkonen kolmella voitolla ja kolmas Merja Arajärvi.
Miehet pelasivat myös vaihtuvin parein. Teemu Kärkkäinen otti neljä niukkaa voittoa vieden turnauksen. Jari Tynkkynen oli kakkonen kolmella voitolla ja kolmanneksi sijoittui Tomi Palin.
Mixtissä oli kaksi ryhmää. Kaarihallin ryhmässä kaikilla oli neljä peliä. Liisa Luonua parinaan Jari Piippanen voitti kaikki ottelut. Kakkoseksi pelasivat Sofia Piltz ja Aki Mäkelä. Kolmos sija meni puolestaan parille Katja Siniketo-Pietilä ja Pasi Pietilä.
Toisessa ryhmässä kaikilla oli viisi peliä. Kärkikaksikon ollessa tasapistissä, ratkaisi geimien erotus. Ulla Pallasto ja Reima Wallin ykkösiä. Kirsi Apajasalmi ja Antti Nummela kakkosia. Kolmantena olivat Tiina Äijö ja Mikko Manninen.

Päivitetty 18.11.2022