Konalan uudessa padel -hallissa pelattiin kahdessa sarjassa paremmuudesta. Miesten klubi -sarja pelattiin kahdeksan parin voimin, ensin kahdessa lohkossa kolme matsia, jonka jälkeen sijoitusottelut, kaikille yhteensä viisi peliä. Ottelut erän mittaisia, tosin 5-5 tilanteessa tiebreak.
Voittoon pelasi pari Jussi Mattila/Mika Yrjänäinen. Finaalissa kaatui niukasti Jouni Hämäläinen ja Jari Siitari 6-5. Alkulohkossa vielä Jouni ja Jari olivat parempia. Pronssiottelun selvitti edukseen Tapio Sytelä ja Sampo Saukkonen.
Harrastesarjassa kuusi paria kohtasi toisensa, kaikille tuli vähintään yksi voitto ja vähintään yksi tappio. Mestariksi leivottiin Tomas Ramstedt ja Saku Vitikainen. Hyyryläiset Samuli ja Ville kaatui ratkaisevassa 6-2. Lauri Virolainen ja Hannu Voutilainen otti pronssia.

Klubisarjan voittajat Mika Yrjänäinen (vas.) ja Jussi Mattila.
Harrastesarjan mestarit Saku Vitikainen (vas.) ja Tomas Ramstedt.