Hiekkaharjussa pelattiin taas nelinpeliä vaihtuvin parein. Kaikissa sarjoissa neljä noin puolentunnin peliä.
Miesten sarjassa kärkikaksikko pelasi voitosta voittoon, geimien erotus ratkaisi voittajaksi Mikko Mannisen ja Ville Aspin kakkoseksi. Muita sijoja järjestyksessä Simo Rastas, Teemu Kärkkäinen, Raimo Kantanen, Vesa Pulliainen, Juhani Helin, Pasi Ahjokivi jne.
Naisten kisa oli tasainen, muutama tasapelikin mahtui joukkoon. Monta ottelua päättyi geimin erolla. Koistisen Satu vei voiton, tasapisteissä kakkosena Johanna Torkkeli. Christel Rosti kolmas. Muita sijoja järjestyksessä Tiina Pykäläinen, Katja-Siniketo-Pietilä, Johanna Rastas, Mirja-Liisa Riikonen, Mirella Laakso jne.
Illan päätteeksi miteltiin mixtit, moni pelasi kahdessa sarjassa ansiokkaasti.
Maxipisteissä Johanna Torkkeli vei voiton geimien erolla. Kakkonen Reima Wallin. Muut sijat järjestyksessä Timo Sakari, Tiina Pykäläinen, Katja Siniketo-Pietilä, Liisa Luonua, Juhani Helin, Tero Koistinen jne.
Seuraavaksi pelaillaan vastaavia nelureita pääsäisenä 15.4. ja 17.4.