Itsenäisyyspäivänä pelattiin parin ryhmän voimin mixtit vakkari pareilla.
Molemmissa ryhmissä täydet kuusi paria, jotka pelasivat kahden tunnin aikana neljä aikapeliä.
Aamun ryhmässä kaksi paria päätyi neljään voittoon, koska juuri heidän keskinäinen ottelu jäi kaavion mukaisesti pelaamatta, järjestys määräytyi geimien erotuksen mukaan. Tanja Björkman ja Reima Wallin exelillä ykkösiä (+24), Minna Peltomäki ja Christian Kohtamäki kakkosia (+18). Kolmansia olivat Aino Nurminen parinaan Ismo Parikka.
Iltapäivän ryhmässä ratkaisu jäi viimeisen ottelun varaan. Merja Arajärvi ja Juhani Helin ykkösiä kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla. Kakkos ja kolmos sijan ratkaisi tasapisteissä geimien erotus. Johanna Torkkeli ja Mikko Manninen kakkosia (+9), Paula Sailas ja Juha-Pekka Pyhäjoki kolmansia (+7).
Seuraavaksi vastaavia nelureita Tapaninpäivänä kinkkuja sulatellessa.