Päivän ensimmäisessä ryhmässä naiset taistelivat nestepysteistä!
Kolme parasta ajautui tasapisteisiin, joten geimien erotus ratkasi järjestykseksi Merja Arajärvi, Jaana Takamäki ja Michaela Hakkila, kaikilla kahdeksan pinnaa yhdeksästä mahdollisesta. Seuraavat sijat järjestyksessä Tiina Pykäläinen, Katja Siniketo-Pietilä, Leena Koskinen-Greis, Tiina Aalto, Mirja-Liisa Riikonen jne.
Miehet pelasivat myös neljä aikapeliä. Kärkikaksikko oli kahdeksassa pinnassa, voiton otti geimin erolla Vesa Pulliainen ennen Pasi Ahjokiveä. Seuraavat sijat järjestyksessä Ari Pasanen, Jyriville Leskinen, Timo Sakari, Peter Pykäläinen, Pauli Airola, Kari Humaloja jne.
Illan päätteeksi mixtit, nekin vaihtuvin parein. Marjo Niemi ykkönen, Veera Skyttä kakkonen, Mikko Manninen kolmas. Muut sijat järjestyksessä Elias Seppälä, Liisa Luonua, Göran Paul, Simo Rastas, Aki Ala-Kokko jne.
Seuraava itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10-12, mixtinä kiinteillä pareilla.
Tapanina 26.12. aamupäivällä kinkunsulatus nelurit.
Lauantaina 22.1.2022 naiset, miehet ja mixtit!