Lauantaina 16.10.21 pelattiin Fiiniturnaus Hiekkaharjussa.
Ensin miehet mittelivät paremmuudesta vaihtuvin parein parin tunnin ajan. Kukaan ei voittanut kaikkia neljää peliä. Voiton otti Timo Forsberg 7 pisteellä, kakkonen oli Timo Sormunen samoin pistein ja kolmas Harri Tarvainen edelleen samoin pistein. Seuraavat sijat järjestyksessä Jyriville Leskinen, Veikko Rissanen, Martti Vill, Tapio Martikainen, Ville Asp jne.

Naisten peleissä Raija Komu voitti kaikki pelit, vieden ykkössijan 9 pisteellä. Tiina Pykäläinen oli kakkonen 7 pist. Angela Petersen-Kekkonen samalla pinna määrällä kolmas. Seuraavat sijat järjestyksessä Riitta Wallenius, Minna Hätönen, Nora Lehtinen, Liisa Luonua, Päivi Lyytinen jne.

Mixteissä oli kaksi ryhmää pelaaja ruuhkan vuoksi. Tällä kertaa mixti pelattiin ”kiinteillä” pareilla. HTK-ryhmässä oli täydet kuusi paria, voittajaksi pelasi pari Ulla Pallasto/Jouni Kukko, saldona kaksi voittoa ja kaksi tasuria. Samalla pinnamäärällä kakkoseksi sijoittui Tiina Äijö/Reima Wallin. Kolmanneksi Riitta Paakki ja Ville Pynssi.
”Kaarihallin” -ryhmässä neljä paria pelasi yksinkertaisen sarjan, sekä erillisen finaalin ja pronssipelin. Loppuun asti puhtaan pelin säilytti Kristiina Lagerstedt ja Ismo Laukkanen, hopealle pelasi Angel Sun ja Elias Seppälä. Seuraavat pelit lauantaina 6.11.2021