Sisäpelit käynnistyi heti syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Hiekkaharjussa pelattiin ns. Fiiniturnaus, eli 4-peliä vaihtuvin parein. Kahden tunnin aikana otellaan neljä noin puolentunnin peliä. Kolmelle kentälle mahtuu mukaan tusinan verran pelaajia.

Naisten peleissä kukaan ei voittanut kaikkia pelejä. Ykköseksi kruunattiin Christel Rosti. Ensikertalainen saalisti 8 pistettä. Kakkoseksi sijoittui Susanne Nygård 6,5 pist. Kolmanneksi Merja Arajarvi 6 pist.
Seuraavia sijoja järjestyksessä Tanja Björkman, Tiina Pykäläinen,
Mirja-Liisa Riikonen, Tuulikki Koskinen, Kati Setälä jne.

Miesten turnaus oli vieläkin tasaisempi. Kärkinelikko oli samoissa pisteissä, geimien erotus määräsi järjestyksen.
Voittaja Ismo Parikka 7 pist. Kakkonen Vahid Bigdelo 7 pist. Kolmas Martti Huttunen 7 pist. Neljäs Jyriville Leskinen 7 pist. Viides Harri Tarvainen 5 pist. Kuudes Raimo Kantanen 4 pist. Seitsemäs Ville Asp 4 pist. Kahdeksas Juhani Helin 4 pist. jne.

Mixtin järjestykseksi tuli 1.Reima Wallin 9 pist. (geimit +20), 2.Göran Paul 9 pist. (+9). 3.Liisa Luonua 7 pist. 4.Ismo Parikka 6 pist. 5.Tiina Pykäläinen 5 pist. 6.Tuija Toivonen 5 pist. 7.Kristiina Lagerstedt 4 pist. 8.Kirsi Hedlund 4 pist. jne.

Seuraava Fiiniturnaus la 16.10.21
Klo 12-14 Miehet, klo 15-17 Naiset, klo 18-20 Mixti (kiinteillä pareilla).
Naiset ja Miehet vaihtuvin parein, Mixti kiinteillä pareilla.
12 pelaajaa mahtuu mukaan, ilmo alkaa la 2.10. klo 10. Puh. 0400 478350.