Varsin lämpöisessä säässä ja ilman luvattuja sateita pelailtiin naisten ja miesten Fiiniturnaus. Jokaiselle tuli viisi noin 25 minuutin aikapeliä vaihtuvin parein. Voitosta pelaajalle kaksi sarjapistettä ja tasurista yksi. Jokaiselta vähennettiin tuloksista huonoin tulos. Pelaajia oli 16.
Naisten kolme parasta päätyivät tasapisteisiin, järjestyksen ratkaisi geimien erotus. Mestariksi pelasi Tuija Toivonen, kakkoseksi Marika Roselius ja kolmanneksi Mirella Laakso. Kuudella pinnalla seuraavaksi tulivat Tiina Pykäläinen, Sanna Lindqvist, Merja Arajärvi ja Pirkko Mustamäki. Seuraavina olivat Jaana Takamäki, Minna Hätönen, Tea Jansson, Ritva Mikkola, Katja Siniketo-Pietilä jne.
Miesten ykköstila meni yhtä tiukaksi. Kahdeksalla pisteellä kärjen järjestykseksi tuli Christian Kohtamäki, Pasi Johansson. Kuudella pinnalla seuraavat järjestyksessä Timo Sormunen, Reima Wallin, Tapio Kivistö, Vahid Bigdelo, Petteri Mustonen ja Tero Kauppinen. Neljällä pinnalla seuraavaksi sijoittui Peter Pykäläinen, Pauli Airola, Jarmo Henttinen, Juhani Helin jne.