Neljä eri sarjaa pelattiin Hiekkaharjussa 27.3. Fiiniturnaus on kahden tunnin 4-peli kisa vaihtuvin parein, pelien kesto n. 30 min.
Corona -säädösten vuoksi, kisaan mahtui 8 pelaajaa/sarja.

Naisten Fiinivoittoon pelasi Tuija Toivonen kolmella voitolla, hopealle pelasi Päivi Karesjoki ja pronssille Kati Setälä. Seuraavia sijoituksia järjestyksessä Mirella Laakso, Anna Buzalski ja Michaela Hakkila.

Miesten Fiinimestariksi pelasi puhtaalla pelillä Risto Heiman, kakkoseksi sijoittui Teemu Kärkkäinen ja kolmanneksi Timo Kalliomaa. Seuraavat sijat järjestyksessä Timo Sormunen, Jaakko Torkkeli ja Timo Forsberg.

Mixtin voittajaksi pelasi kolmella voitolla Helena Kontiola, kakkoseksi kolmella voitolla Reima Wallin ja kolmanneksi Päivi Karesjoki kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Seuraavat sijat järjestyksessä Johanna Torkkeli, Mikko Manninen ja Göran Paul.

Mixtissä pelattiin ”lisäryhmä” kaarihallissa illan päätteeksi. Voittajaksi pelasi puhtaalla peliää Marjo Niemi ennen Timo Forsbergiä, jolla rasitteena yksi tappio. Kolmanneksi sijoittui Vesa Pulliainen. Muut sijat järjestyksessä Marika Roselius, Liisa Luonua ja Aki Ala-Kokko.