Pelaajia riitti jonoksi asti lauantain Fiiniturnauksessa. Corona huomioiden arvonnat suoritettiin tekstarilla ja osa maksuista etukäteen.
Päivän aikana pelattiin kaksi naisten-, yksi miesten- ja kaksi mixtiturnausta.

Naisten kisassa voiton vei Tanja Bjökman, pisteitä 8. Toiseksi sijoittui Angela Petersen-Kekkonen ja kolmanneksi Kati Setälä 7llä pinnalla. Seuraavat sijat järjestyksessä Minna Marjamäki, Helena Kontiola, Sanna Lindqvist, Pirjo Blom, Minna Mäkekä jne.

Kaarihallissa pelattiin puolestaan toinen naisten turnaus kahdeksalla pelaajalla. Jaana Takamäki hävisi ensimmäisen ottelun ensikertalaisena, voitti loput kolme, saaden 7 pinnaa, jolla irtosi voitto. Pirkko Mustamäki myös ensikertalaisena otti kakkostilan 6lla pisteellä, kolmas Aila Raekoski 5llä pisteellä. Seuraavat sijat järjestyksessä Päivi Karesjoki, Marika Roselius, Katja Päällysaho ja Taina Rainto-Kullström. Kaikki pääsivät voittojen makuun.

Miesten sarjassa voittajaksi pelasi Jukka Pekkonen, saldona ensin kaksi tasapeliä, jonka jälkeen kaksi yhden geimin voittopeliä. Pisteitä 7. Kakkospysti irtosi 6lla pisteellä Jani Räsäselle. Samoissa pinnoissa kolmas sija Jaakko Torkkelille. Seuraavat sijat järjestyksessä Veikko Rissanen, Teemu Kärkkäinen, Juhani Helin, Jyriville Leskinen, Vesa Pulliainen jne.

Mixtisarjat pelattiin tällä kertaa vakiopareilla. Alkuilan ensimmäisessä ryhmässä Laura Bukonte ja Mikael Lindqvist pyöritteli vastustajia voittaen kaikki neljä peliä, pinnoja 8. Yhdellä tappiolla kakkoseksi tuli pari Minna Peltomäki ja Cristian Kohtamäki. Kolmanneksi pelasivat Johanna Torkkeli parinaan Mikko Manninen kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Seuraavat sijat järjestyksessä Talvikki Horsti/Jussi Miestamo, Tiina Vaittinen/Petteri Aittola, Nina Tuunanen/Lassi Melanen.

Illan viimeisessä ryhmässä voiton vei pari Tiina Äijö/Reima Wallin 8lla pinnalla. Kuudella pisteellä kakkoseksi tuli Angel Sun/Pasi Ahjokivi. Kolmanneksi neljällä pinnalla Pirjo Pernu/Jukka Hörkkö. Seuraavat sijat järjestyksessä Marjo Niemi/Juhani Helin, Liisa Luonua/Aki Ala-Kokko,
Virpi Kapanen/Kari Niemelä.

SEURAAVA TURNAUS 27.3.2021. MIKÄLI OHJEISTUS SALLII PELAAMISEN!!! SARJAT; NAISET, MIEHET, MIXTI.
Kaikki sarjat vaihtuvin parein, ILMO ALKAA POIKKEUKSELLISESTI VASTA VIIKKOA ENNEN, ELI 20.3. KLO 10. CORONA -TILANTEEN VUOKSI. Lisäinfoa lähempänä!