Kerran kuukaudessa pelaillaan 4-peliä vaihtuvin parein. Kahden tunnin aikana otellaan neljä n. puolentunnin peliä. Voitosta saa kaksi pinnaa ja tasurista yksi. Viimeisessä pelissä jaetaan 1,5 kertaisen pinnat.
Kaikkiin sarjoihin mahtui mukaan 12 pelaajaa, pelaajia oli kaikkiaan 44, kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan…..

Naisten nelurissa Helena Kontiola vei voiton maximi pistein, eli 9. Pirjo Blom pelasi kakkoseksi kuudella pisteellä, kolmas pysti Päivi Lyytiselle samoin pistein. Seuraavat sijat järjestyksessä Terttu Ujainen, Michaela Hakkila, Kati Seppälä, Riikka Granroth, Anne-Maria Vierikko jne.
Naiset pelasi lisäksi myös kahdeksan pelaajan ”lisäryhmän”, jonka voitti Marika Roselius, kakkonen oli Taina Rainto-Kullström ja kolmas Raija Komu.

Miesten turnauksen selvitti parhaiten Jaakko Torkkeli seitsemällä pinnalla, kakkoseksi sijoittui Vesa Pulliainen samalla pistemäärällä. Kolmanneksi pelasi Pasi Ahjokivi puoli pinnaa edellisistä. Seuraavat sijat järjestyksessä Jani Räsänen, Jukka Pekkonen, Harri Tarvainen, Markku Kauppinen, Virpi Kapanen jne.

Illan päätteeksi lyötiin mixtit. Mikael Lindqvist oli voitokas kaikissa peleissä. Johanna Torkkeli pelasi kakkoseksi kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla. Kolmas oli Reima Wallin kuudella pinnalla. Seuraavat sijat järjestyksessä Laura Bukonte, Tiina Vaittinen, Ulla Pallasto, Pasi Ahjokivi, Angel Sun jne.