Vaihtuvin parein pelattava Fiiniturnaus pelattiin tällä kertaa kolmessa sarjassa, jokaisessa sarjassa oli täydet 12 pelaajaa. Kahden tunnin aikana pelaillaan neljä noin puolentunnin peliä.
Aamunkoitteessa pelattiin naisten sarja. Kärki nelikkö ali tasapisteissä, kaikilla kolme voittoa ja yksi tappio. Geimien ero ratkaisi voittajaksi Leena Rauramon, kakkonen Taina Kulmala, kolmas Tuija Viljava ja neljäs Suvi Keränen. Seuraavat sijat järjestyksessä Tiina Pykäläinen, Lisa Kettman-Kervinen, Tuija Toivonen, Tanja Björkman jne.
Miesten sarjassa voiton vei Mikael Lindqvist, rasitteena ainoastaan yksi tasuri. Kakkossija Timo Kalliomaalle ja kolmas oli Markku Kauppinen. Seuraavat sijat järjestyksessä Ismo Parikka, Julle Helin, Jyrville Leskinen, Pasi Ahjokivi, Raimo Kantanen jne.
Illan päätteeksi miteltiin mixtit. Kukaan ei selvinnyt kaikista otteluista puhtaalla pelillä. Järjestykseksi muodostui Reima Wallin, Petteri Mustonen, Aino-Maija Vaskelainen, Torkkeli Johanna, Tanja Björkman, Marjo Niemi, Julle Helin, Sanna Lindqvist jne.

Seuraavat Fiinit Tapaninpäivänä 26.12. ilmo alkaa 5.12.
Reimalle puih. 0400 478350.