Perjantaina 13.11. pelattiin neljän lajin mittelö parikisana. Lajeina pingis, tennis, mölkky ja tikanheitto. Kisassa oli kaksi sarjaa, avoin ja mixti.
Parit kohtasivat vastustajansa jokaisessa lajissa. Lajivoitot eivät ratkaisseet, vaan yhteispisteet…. tasapuolisuuden vuoksi käytettiin matemaattisia yhtälöitä. Lajin luonteen mukaan, kukaan pareista ei voittanut kaikkia lajeja.
Avoimen sarjan ratkaisu meni aamutunneille. Voittajiksi kruunattiin pari Elias Lauhde/Santtu Wallin, saldona kaksi voittoa ja tasuri. Henry Seppänen parinaan Teemu Kortelainen ylsi kahteen voittoon. Kolmas sija meni parille Teemu Kärkkäinen ja Tino Ahonen, kahdella tasapelillä. Neljänneksi ylsi Tomi Palin ja Harri Tarvainen yhdellä tasapelillä.
Mixti sarjassa Minna Peltomäki/Crisu Kohtamäki kolmella voitolla mestaruuteen. Liisa Tuomaala ja Juha Torkkeli kahdella voitolla kakkoseksi. Tiina Äijö ja Reima Wallin yhdellä voitolla kolmas, ja neljänneksi sijoittui Veera Skyttä parinaan Jouni Paukkeri.

Raskas turnaus ratkennus Santun ja Eliaksen voittoon!
MIxti maisterit Crisu ja Minna!