Perinteinen Fiiniturnaus pelataan vaihtuvin parein kerran kuukaudessa. Tällä kertaa pelattiin naisten ja miesten sarjat. Mukaan otetaan 12 pelaajaa.
Kahden tunnin aikana pelaillaan neljä aikapeliä vaihtuvin parein. Pari saa voitosta kaksi- ja tasapelistä yhden sarjapisteen.

Naisten sarjan voittajaksi pelasi jälleen Marika Roselius neljällä voitolla. Helena Kontiola oli hopealla, rasitteena vain yksi tasapeli. Päivi Karesjoki oli kolmas, ilman tappioita, mutta kaksi tasuria. Seuraavat sijat järjestyksessä Taina Rainto-Kullström, Paula Halme, Raisa-Johanna Auvinen, Tuija Kemppainen jne.

Miesten peleissä kärkisijat ratkesivat tasapisteissä geimien erotuksella. Ykkönen Reima Wallin, kakkonen Teemu Kärkkäinen, kolmas yhdellä tappiolla Tero Kauppinen. Muut sijat järjestyksessä Veikko Rissanen, Raimo Kantanen, Sulevi Rautiainen, Jarmo Metsovuori, Petteri Mustonen jne.

Seuraava turnaus la 28.11.2020 klo 10 Naiset, klo 17 Miehet, klo 19 Mixti.
Ilmoittautuminen alkaa 7.11. puh. 0400 478350/Reima.