Lauantaina 23.5. pelattiin 2-peli turnaus kolmessa sarjassa, kaikille tuli sijoitusotteluiden jälkeen kolme peliä. Erät alkoivat tilanteesta 2-2, kolmas erä kymppi taiskana, ja no add -sääntöäkin käytettiin.

Naisten sarjassa pelattiin ensin kahdessa kolmen pelaajan lohkossa, jonka jälkeen oli vuorossa sijoitusottelut. Lohkovoittajat pelasivat finaalin, jonka selvitti edukseen Iga Piotrowska voittamalla Aila Raekosken 64,63. Pronssiottelussa Tahiti Charpentier voitti puolestaan Marjo Niemen 62,75.

Miesten avoimessa ensimmäisen ottelut voittajat jatkoivat pelaamista sijoista 1-4, muut sijoista 5-8. Finaalissa Santtu Wallin voitti Markku Lönnbergin 62,63. Pronssiottelussa Juha Torkkeli voitti Janne Eerikäisen 36,64,11-9.

Miesten klubisarjan finaalissa Joonas Karen voitti Henry Seppäsen niukasti 46,62,10-6. Pronssiottelussa Eddie Jern kukisti Marko Kukkosen 46,63,10-3.

Tulokset