Hiekkaharjussa pelattiin Fiiniturnaus…. 4-peliä vaihtuvin parein… lauantaina 25.1.2020.
Naisten voiton vei puhtaalla pelillä Maarit Koivisto, kakkoseksi pelasi Johanna Torkkeli ennen Marika Roseliusta ja Terttu Ujaista. Muut sijat järjestyksessä Kati Uhre, Ritva Mikkola, Raija Komu ja Lisa Kettman-Kervinen.
Miesten sarjassa kukaan ei voittanut kaikkia pelejä. Geimien laskennan jälkeen voittajaksi kruunattiin Tomi Palin. Muut sijat järjestyksessä Raimo Kantanen, Timo Sormunen, Juha Karesjoki, Göran Paul, Tero Kauppinen, Tapio Kivistö, Pasi Metsovuori jne.
Seuraava turnaus Hiekkaharjussa lauantaina 29.2. Naiset klo klo 12-14, Miehet klo 15-17. Hyvinkäällä pelataan viikkoa aiemmin.
Ilmoittautumiset 0400 478350/Reima Wallin.

Vas. Marika, Lisa, Ritva, Maarit, Tanja, Päivi, Terttu, Kati, Raija, Johanna, Päivi ja Raili.
Vas. Göran, Juhani, Tero, Juha, Pasi, Ari, Jari, Timo, Tapio, Raimo, Veikko ja Tomi.