Joulun antimia sulateltiin perinteisesti Tapaninpäivänä. Mixtipelejä vaihtuvin parein, pelaajia riitti kahteen ryhmään, kaikkiaan 24 pelaajaa. Ensimmäisen ryhmän kärkikolmikoksi pelasi Ismo Parikka 8 pisteellä, Matti Rantalainen 7 pisteellä ja Ulla Pallasto 7 pisteellä. Seuraavat sijat järjestyksessä Helena Kontiola, Johanna Torkkeli, Timo Sormunen, Nina Tuunanen ja Jaakko Torkkeli.
Toisen ryhmän voiton vei Marika Roselius 9 pisteellä, kakkoseksi sijoittunut Jorma Eräkare pelasi myös täydet 9 pinnaa, häviten vaivaisen yhden geimin erotuksella. Kolmanneksi sijoittui Petteri Mustonen 7 pinnalla. Seuraavat sijat järjestyksessä Tanja Björkman, Jukka Vuorensyrjä, Minna Vuorensyrjä, Tomi Palin ja Marjo Niemi.

Vas. Risto, Helena, Marjo, Nina, Matti, Ulla, Jaakko, Timo, Ismo, Mikko ja Johanna.
Takana vas. Tomi, Max, Lotta, Minna, Jukka, Petteri, Marjo ja Peter. Edessä vas. Jorma, Marika, Tanja ja Tiina.