Vuoden viimeinen Fiiniturnaus pelattiin Hyvinkäällä 21.12.
8 nais- ja 8 miespelaajaa oli mukana. Neljän aikapelin jälkeen laskettiin voitot ja tappiot. Voittajaksi pelasi Kalevi Suomi saldonaan 4 tiukkaa voittoa. Viimeisen kierroksen bonuspisteet huomioiden Kale keräsi 9 pistettä. Kakkoseksi pelasi Aarne Auvinen 7,5 :llä pisteellä. Kolmas oli Pauliina Miettinen kuudella pinnalla ja neljäs Leena Mattheiszen myös kuudella pinnalla. Seuraavat sijat järjestyksessä Sini Saukkonen, Leena Rauramo, Jaakko Torkkeli, Ritva Mikkola, Tuija Toivonen, Tuomas Juutilainen, Markku Huttunen ja Päivi Askola.
Seuraava Fiiniturnaus Hyvinkäällä pelataan lauantaina 25.1.2020 klo 15-17. Ilmoittautuminen alkaa 18.1. klo 10. Puh. 0400 478350.

Vas. Pauliina, Leena, Leena, Päivi, Veikko, Sini, Kalevi, Jaakko, Aarne, Jussi, Tuija, Ritva, Matti, Marjo, Tuomas ja Markku.