Itsenäisyyspäivän Fiinipelit olivat tasaisia. 4-peliä lätkittiin pari tuntia aikapeleinä vaihtuvin parein. Naisten sarjassa täysin pistein vei voiton Marika Roselius ennen Johanna Torkkelia ja kolmanneksi sijoittunutta Helena Kontiolaa. Seuraavat sijat järjestyksessä Laakso Mirella, Pirkko Antikainen, Eva Jaari, Päivi Niemi ja Pirjo Pernu. Pelaajia naisten ja miesten sarjoissa oli tusina.
Miesten ykköseksi pelasi Jouni Paukkeri, toiseksi sijoittui Arto Alanko ja kolmanneksi Tomi Palin, seuraavat sijat järjestyksessä Wallenius Jari, Torkkeli Jaakko, Ahjokivi Pasi, Ouri Eero ja Hatakka Reijo.
Seuraavan kerran Fiiniturnausta pelataan Hiekkaharjussa lauantaaina 25.1.2020

Edessä vas. Päivi K, Päivi N, Janna ja Pirjo. Takana vas. Mirella, Pirkko, Johanna, Eva, Helena, Marika, Raili ja Anne.
Vas. Jukka, Reijo, Jouni, Petteri, Jari A, Eero, Pasi, Arto, Jaakko ja Jari W. Edessä Tomi