Hyvinkäällä pelailtiin kauden kolmas Fiiniturnaus 30.11.2019
Mukaan mahtuu 16 pelaajaa, joista naisia oli yhdeksän. Neljän aikapelin jälkeen jouduttiin arpomaan voittaja, kun molemmilla oli pisteet tasan, geimien ero tasan ja voitettujen geimienkin määrä sama. Muutoinkin erot pieniä.
Piia Jukonen arvottiin voittajaksi ennen Jaakko Torkkelia, molemmilla kahdeksan pojoa. Kolmanneksi sijoittu Päivi Askola ja neljäs palkinto Tuija Toivoselle seitsemällä pojolla. Seuraavat sijat järjestyksessä Julle Helin, Eila Jokela, Aulis Koivusara, Veikko Rissanen, Leena Mattheiszen, Ari Pasanen, Päivi Lyytinen, Jussi Lempiäinen jne.
Seuraava Hyvinkäällä pelattava Fiiniturnaus on lauantaina 21.12.2019 klo 15-17.
Ilmoittautuminen alkaa viikkoa ennen klo 10 puh. 0400 478350/Reima.

Vas. Päivi, Kale, Päivi, Julle, Marjatta, Eila, Tuija, Veikko, Ari, Jaska, Piia, Jussi, Eeva-Liisa, Leena, Ritva ja Aku.