Fiiniturnaus pelataan kerran kuukaudessa – 4-peliä vaihtuvin parein. Neljä aikapeliä, peliaika kaikkiaan kaksi tuntia. Naisten kisa oli tasainen, kärkikolmikko tasapisteissä, järjestyksen määräsi geimien erotus, josta löydettiin yhden geimin ero. Voittajaksi pelasi Eeva Rantatorikka, toiseksi sijoittui Tuija Toivonen ja kolmas putilkka Tiina Aallolle. Neljäs Johanna Torkkeli, viides Päivi Niemi, kuudes Päivi Lyytinen, seitsemäs Suvi Keränen ja kahdeksas Terttu Ujainen.
Miesten kisassa meni voitto myös geimien erolla, ja sekin hyvinkäälle. Ykköseksi pelasi Tuomas Juutilainen, toiseksi sijoittui Risto Heiman, kolmanneksi Ingmar Mollgren. Neljäs Tero Kauppinen, viides Mikko Manninen, kuudes Markku Kauppinen, seitsemäs Jarmo Metsovuori ja kahdeksas Ari Pasanen.

Naisten Fiini ryhmä!
Janoiset jannut taiston jälkeen!