Lähiliigalaiset käväisi vierailulla Mansessa sunnuntaina 7.7. Kohtasimme TCP:n, eli Tennis Club Pyynikin joka vaikuttaa siis pyynikin komeissa maisemissa. Joukkueeseemme kuului kahdeksan nais- ja mies pelaajaa, sekä neljä nais- ja mies padel pelaajaa. Ottelut käytiin paras kolmesta, kolmas erä 10 pisteen matchtiebreikina. Lisäpeleinä käytiin vielä yhden erän mixtejä. Lähiliiga joukkue oli täydellä 24 pelaajan poppoolla, ilmat suosi…. kaatosade alkoi päätös seremonioiden aikana! Tuloksella ei ollut tärkeintä painoarvoa, vaan yhdessä tekemisellä! Kovasti lupailimme tapaavamme myös ensi kesänä, tosin peli päiväksi vaadittiin ehdottomasti lauantai… ai miksikö?! Kokonaistulos oli Lähiliigan eduksi 15-13, kaikki pelasivat vähintään kaksi 4-peliä. Kiitos pelaajat ja kiitos Tampere!

Naiset; Lindblom Ulla, Huuskonen Johanna, Kock Tuula, Äijö Tiina, Tuunanen Nina, Sun Angel, Lyytinen Päivi ja Karesjoki Päivi.
Padel naiset; Pulkkinen Päivi, Kalliomäki Ylva, Tiivola Karoliina ja Rantatupa Mari.
Miehet; Palin Tomi, Parikka Ismo, Sormunen Timo, Wallenius Jari, Ahjokivi Pasi, Helin Julle, Juutilainen Tuomas ja Halonen Markus.
Padel miehet; Honkanen Jukka, Puranen Joni, Wallin Santtu ja Wallin Reima.